چگونه در منزل غذای خشک برای سگ درست کنیم؟

در سالهای اخیر، کارخانه های تولید غذای سگ، محصولات زیادی را به دلایل بهداشتی متعدد، جمع آوری کرده اند، که این باعث شده بسیاری از مالکین سگها تصمیم بگیرن که خود غذای سگشان را آماده کنند. این روش از بابت سالم بودن مواد اولیه و تضمین سلامت سگ قابل اطمینان بوده و همچنین تهیه این غذا ها هم بسیار ساده و راحت است. همچنین میتوانید با نظارت متخصص موادی مثل ویتامین یا استاک، مرغ و ماهی هم به این غذا اضافه کنید

نام: article-page-main-ehow-images-a06-97-cf-make-nutritious-homemade-dog-food-800x800.jpg نمایش: 31 اندازه: 15.1 کیلو بایت به رنگها ، شکلها و طعم ها توجه کنید نام: article-page-main-ehow-images-a06-9r-tr-homemade-dog-food-dry-skin-800x800.jpg نمایش: 31 اندازه: 13.4 کیلو بایت
برای این کار شما به مواد اولیه زیر که در تمام غذاهای خشک سگها، مشترک هستند نیاز دارید:

  • 4 فنجان آرد گندم کامل (با سبوس)
  • 3فنجان آرد سفید
  • 1فنجان گیاهک گندم که در هنگام آسیاب کردن گندم جدا میشود.
  • 2 فنجان گوشت ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری مخمر
  • 2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 2 فنجان شیرخشک
  • 4 عدد تخم مرغ
حالا پیش بندتان را ببندید و آستین ها را بالا بزنید تا غذای خشک درست کنیم:

قدم اول:
مخمر را در یک فنجان آب گرم کاملاً حل کنید.
قدم دوم:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا جایی که خمیر کلفت و یکدستی بوجود آید. اگر لازم بود کمی آب به خمیر اضافه کنید.
قدم سوم:
خمیر را کنار بگذارید و اجازه دهید سی دقیقه تا یک ساعت استراحت کند تا مخمر عمل کرده و خمیر پف کند (ور بیاید).
قدم چهارم:
خمیر را به آرامی از ظرف خارج کرده و روی یک سطح پوشیده شده با آرد، بیندازید و به آرامی به وسیله یک وردنه آن را صاف کنید. خمیر نباید کلفت باشد. با استفاده از یک چاقوی مناسب خمیر را به اندازه های مناسب سگتان برش دهید.
قدم پنجم:
قطعات بریده شده را را روی یک ورق نانوایی گذاشته و درون فر قرار دهید. خمیر را در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) و به مدت 45 دقیقه بپزید.
توجه:
غذاهای خانگی خشک ، تاریخ مصرف زیادی نداشته و زود خراب میشوند، بنابراین پخت غذای تازه و سرو غذای تازه بسیار مهم است.

به نقل از وب سایت dogsupplies.com

+ نوشته شده در  دوشنبه دوم آبان 1390ساعت 8 بعد از ظهر  توسط علی کاشانیان  |